• The discount is automatically processed
  •    
  • Free shipping > €140 to Belgium

Tiny Epic Zombies

by Tom Neels
Nieuw, tijdelijk en uniek bij GamePotion:

Een nieuwe toekomstige hit voor de Tiny Epic serie: Tiny Epic Zombies.

Als overlevenden in de wereld van Tiny Epic Zombies ben je altijd op de vlucht, verzamel wapens, dood Zombies en voltooi doelen. Als je 3 doelen hebt behaald, heb je het spel als overlever gewonnen maar verlies je focus en het doel niet uit het oog want anders zullen de zombies het winkelcentrum overspoelen en dat is het einde van jou en je team.

Afhankelijk van de spel modus, speel je als een van de overlevenden of als de zombies. Er zijn 5 speel versies van het spel, 1 daarvan is zelfs een solomodus.

Als overlevende verplaats je je 3 keer tijdens uw beurt. Dan kun je op basis van waar je beweegt extra dingen doen. Voorbeeld:

- Als je een kamer met een zombie binnengaat, moet je ertegen vechten door de zombie-dobbelsteen te laten rollen.
- Als je naar een kamer naast een zombie gaat, kun je munitie gebruiken om erop te schieten.

Nadat je je 3 zetten hebt genomen, kun je de kamer doorzoeken met een van je zoekkaarten. Soms vind je iets nuttigs, zoals items die je op je ITEMeeples kunt uitrusten en soms vind je een zombie op de loer in een donkere hoek van het winkelcentrum.
Nadat je de kamer hebt doorzocht, stromen meer zombies het winkelcentrum binnen. Dan is het de beurt aan de volgende speler. Zo simpel als dat is het spel.

Als je sterft, verandert dat personage in een zombie en moet je een nieuw personage kiezen om te spelen. Laat dat niet te vaak gebeuren of de overlevers verliezen het spel.

Als zombie-speler heb je ALLE Zombies in handen! Met jouw hulp zullen de zombies naast hersenen ook hersens hebben. Je probeert de spelers te overweldigen met slimme plaatsingen en verplaatsingen van de zombies. Stuur je zombie horde uit en voorkom dat ze hun doelen halen. Als je genoeg spelers doodt of de binnenplaats van het winkelcentrum overrompelt, win je.

Dit is een unieke kickstarter-editie en bevat extra componenten die niet in het originele spel te vinden zijn.
LEAVE A COMMENT

Please note, comments must be approved before they are published


BACK TO TOP