• The discount is automatically processed
  •    
  • Free shipping > €140 to Belgium

Terraforming Mars

by Tom Neels
HET TEMMEN VAN DE RODE PLANEET IS BEGONNEN! Verschillende corporaties gaan de concurrentie aan om van Mars een bewoonbare planeet te maken. Ze gebruiken een gigantisch aantal middelen en innovatieve technologieën om de temperatuur te verhogen en een leefbare atmosfeer en oceanen te creëren. Naargelang het terraform proces vordert, zullen steeds meer mensen de Aarde verlaten om zich op de Rode Planeet te vestigen. In Terraforming Mars sta je aan het hoofd van je een corporatie met een eigen specialisatie en doelen. Speel projectkaarten, vergroot je productie, plaats je steden en groene zones op de kaart en streef naar mijlpalen en onderscheidingen! Zal jouw corporatie de weg wijzen naar een nieuw tijdperk in de geschiedenis van de mensheid?

Dit is een spel die je alleen of met maximum 5 spelers kan spelen.

Meer informatie ivm het spel kan je vinden op volgende link : Terraforming Mars

Citaat door eclipse90 :

We love this game, building your engine is a lot of fun. There is a bit of interaction and take that, but it is super small part of the game. The only slight negative I have is the time it takes to play. It can take a while to finish.

Citaat door Demonicmonk :

Really excellent game!
This game hits what I like to call the "perfect trifecta".
1 Easy to understand rules, with a large part of the uniqueness coming from cards.
2 Hard to master upper limit gameplay with constantly shifting strategies.
3 Theme and Mechanics work well together.
Playing the game with the same faction can be a whole different experience because of the hand you're dealt or rather that you draft.
LEAVE A COMMENT

Please note, comments must be approved before they are published


BACK TO TOP