• The discount is automatically processed
  •    
  • Free shipping > €140 to Belgium

New Game: Dr. Microbe

by Tom Neels

Product in de kijker bij Game Potion :

Kan jij het snelst de microben pakken die je nodig hebt?
Dr. Microbe is een nieuwe behendigheid hit voor de kinderen vanaf 8 jaar.

In elke ronde van Dr. Microbe krijg je een uitdagingskaart te zien die een combinatie van microben en (mogelijk) een superbug laat zien. Elke speler heeft een pincet en een petrischaal die is verdeeld in drie kleine secties en een grote. Zodra de kaart bekend is, moeten spelers om het snel hun petrischaal vullen zoals op de uitdagingskaart te zien is.

De spelers moeten erachter komen welke microben (en mogelijk de superbug) in hun petrischaal moeten worden geplaatst op basis van volgende regel: de superbug moet altijd een andere vorm en kleur hebben dan de andere drie microben in de petrischaal! Degene die zijn petrischaal met de juiste microben vult, wint de uitdaging en degene die als eerste vijf kaarten grijpt, wint het spel!

Er is ook nog een variant in het spel mogelijk met een besmettelijk paars virus. Je kan dit paarse virus pakken en in de petrischaal van je linker buurman leggen. Je kunt de ronde niet beëindigen als het paarse virus in je petrischaal zit! Degene die aan het einde van de ronde het paarse virus heeft, moet één van hun eerder verzamelde kaarten geven aan de winnaar van de ronde.

LEAVE A COMMENT

Please note, comments must be approved before they are published


BACK TO TOP